Изработка на сайтове

създаване на уеб сайт на достъпна цена

Доста често след или по време на реализирането на даден проект е необходимо да се създаде уебсайт, в който да се въвежда информация за дейностите по него. Особено при проектите с европейско финансиране такъв уебсайт е задължителен.
Wordpress предлага интерфейс, който позволява страниците и статиите в сайта да се въвеждат от човек, който няма никакви познания за създаване на сайтове.
Изработката на такъв сайт излиза по-евтино, отколкото при използването на друга CMS система. Многобройните плъгини разширяват фукнционалността на сайта, а готовите шаблони могат да бъдат променяни според изискванията на клиента.
Тези предимства правят WordPress предпочитан за изработката на сайтове на проекти.

Използвайте тези бутони, за да споделите текста с Вашите приятели в twitter, facebook и google+. Ако сайтът Ви е харесал можете да се абонирате за RSS емисия.

Other Posts

Категории:News

Напишете коментар

ВИДЕО


ТАГОВЕ

News (6)
Plugins (5)
Themes (3)
Основен Wordpress (5)
Разширен Wordpress (7)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck and Luke Morton requires Flash Player 9 or better.

Реклами

Twitter

    Сега е още по-лесно да имате уеб сайт, който може да бъде изработен до 10 работни дни. Сайт, в който един или няколко човека да въвеждат информация, без да е необходимо да имат специални познания. Сайт, който ще бъде подреден по Ваше желание и ще се индексира от всички търсачки, като Google, Yahoo, Bing и др.