Изработка на сайтове

създаване на уеб сайт на достъпна цена

WordPress предоставя възможност на автора на публикациите да зададе различно време, в което да бъде публикувана всяка статия в сайта. Така например, ако желаете всяка сутрин в 8 часа да се появява нова публикация във вашия сайт можете да напишете всичките статии през уикенда и да зададете време за публикуване на всяка една от тях. Също така като натрупате статистика за сайта си ще виждате в колко часа е максимума на посещенията и ще можете преди този час да публикувате ново съдържание.

Планирането на публикация е много просто:

 

По подразбиране при нова публикация е настроено “Публикуване веднага”. Натиснете “Редактиране”. Ще появи следното:

Тук въвеждате датата и часа, когато желаете публикацията да се появи в сайта ви.

Последната стъпка е да се натисне бутонът “Schedule”:

По всяко време след това можете да промените времето за публикуване, като натиснете “Редактиране”.

Това планиране е много подходящо, ако пишете наведнъж по няколко публикации. Така можете да ги разпределите във времето, в което нямате да имате възможност да обновявате сайта си.

 

 

 

 

 

Използвайте тези бутони, за да споделите текста с Вашите приятели в twitter, facebook, google и yahoo. Ако сайтът Ви е харесал можете да се абонирате за RSS емисия.

Other Posts

Напишете коментар

ВИДЕО


ТАГОВЕ

News (6)
Plugins (5)
Themes (3)
Основен Wordpress (5)
Разширен Wordpress (7)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck and Luke Morton requires Flash Player 9 or better.

Реклами

Twitter

    Сега е още по-лесно да имате уеб сайт, който може да бъде изработен до 10 работни дни. Сайт, в който един или няколко човека да въвеждат информация, без да е необходимо да имат специални познания. Сайт, който ще бъде подреден по Ваше желание и ще се индексира от всички търсачки, като Google, Yahoo, Bing и др.