Изработка на сайтове

създаване на уеб сайт на достъпна цена

Facebook вече има над 600 милиона регистрирани потребители. В България те са над 2 милиона, което прави почти една трета от населението на страната. Повече от половината от тези хора влизат всеки ден в социалната мрежа, което я прави много привлекателна за промотиране на вашия бизнес. Не са малко фирмите, които организират различни инициативи в социалната мрежа – от страници, представящи бизнеса им до игри, които стимулират всеки да заведе максимално много хора до страницата на фирмата. Голямата популярност на Facebook доведе и до многобройни плъгини за WordPress, които могат да задоволят всеки вкус.

  • WordBook – този плъгин позволява всяка от публикациите във вашия сайт да се появява автоматично в профил във Facebook. Ако в публикацията съдържа картинки те също ще бъдат публикувани в социалната мрежа.
  • Simple Facebook Connect – този плъгин добавя възможност на посетителите да коментират в сайта ви, използвайки своя Facebook профил. Също така можете да публикувате в своя профил, в различни проложения и в страници за фенове.
  • Share on Facebook – този плъгин създава линк в края на всяка публикация, който позволява на всеки да го публикува в своя профил във Facebook.
  • Status Updater – този плъгин ви позволява всеки нов ваш пост да бъде публикуван във Facebook, Twitter  и Myspace.
  • Fotobook – благодарение на него, всички ваши снимки в публикациите ще бъдат публикувани във Facebook профила ви.
Използвайте тези бутони, за да споделите текста с Вашите приятели в twitter, facebook, google и yahoo. Ако сайтът Ви е харесал можете да се абонирате за RSS емисия.

Other Posts

Напишете коментар

ВИДЕО


ТАГОВЕ

News (6)
Plugins (5)
Themes (3)
Основен Wordpress (5)
Разширен Wordpress (7)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck and Luke Morton requires Flash Player 9 or better.

Реклами

Twitter

    Сега е още по-лесно да имате уеб сайт, който може да бъде изработен до 10 работни дни. Сайт, в който един или няколко човека да въвеждат информация, без да е необходимо да имат специални познания. Сайт, който ще бъде подреден по Ваше желание и ще се индексира от всички търсачки, като Google, Yahoo, Bing и др.