Изработка на сайтове

създаване на уеб сайт на достъпна цена

Twitter  е една от най-използваните социални мрежи, която е помогнала на много от своите потребители да добият популярност и техният бизнес да се развива все по-добре.

Тук е представена класацията на най-добрите 10 плъгина за Twitter според сайта techzoomin.com:

1. TwitThis

Представлява бутон или линк, който позволява на потребителя да сподели съдържанието от своята страница, използвайки кратък линк (TinyURL). Когато посетителят кликне на този бутон, Вашата страница ще се вижда от всички негови приятели посредством този кратък линк.

2. Tweet This

Този плъгин добавя икона на Twitter на всяка публикация и страница във Вашия сайт, което улеснява потребителите да я споделят с техните приятели.

3. TweetMeme button

Този бутон позволява Вашите постове да бъдат добавяни в Twitter многократно.

4. WP Twitip ID

Това е плъгин, който добавя допълнително поле към коментарите, в което потребителите могат да въведат своето Twitter име.

5. Twitter Tools

Този плъгин Ви помага да интегрирате своя сайт в акаунта си в Twitter. Така нещата, които въвеждате в Twitter ще излизат във Вашия сайт и обратно – публикациите от сайта ще излизат в Twitter.

6. Twitter WordPress Sidebar Widget

Този плъгин позволява да се настрои броя на вашите споделени линкове, отделни линкове за всичко въведено в Twitter, да се натрои стила с CSS, къде да се вижда Вашето Twitter име и други.

7. Twitter Feed

Този плъгин автоматично публикува Вашите новини и страници от сайта във Вашия Twitter акаунт. Въвежда се RSS адреса на емисиите от сайта и колко често те да се публикуват в Twitter.

8. The Twitter Updater

Този плъгин е подобен на предишния. Разликата е в това, че при всяко въвеждане или промяна на информация в сайта това се вижда на Вашия Twitter акаунт.

9. TwittTwoo

Удобен плъгин, който ви позволява бързо да променяте Twitter статуса си от страничната лента в сайта ви.

10.   Twitter Sharts

С този плъгин можете да изведете Twitter статуса ви навсякъде във Вашия сайт.

Това е една малка част от многобройните плъгини, които могат да обвържат Вашия сайт и Twitter акаунта Ви. Те дават добра представа за това какво предлага WordPress в тази насока.

Използвайте тези бутони, за да споделите текста с Вашите приятели в twitter, facebook и google+. Ако сайтът Ви е харесал можете да се абонирате за RSS емисия.

Other Posts

Категории:Plugins, Разширен Wordpress

Напишете коментар

ВИДЕО


ТАГОВЕ

News (6)
Plugins (5)
Themes (3)
Основен Wordpress (5)
Разширен Wordpress (7)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck and Luke Morton requires Flash Player 9 or better.

Реклами

Twitter

    Сега е още по-лесно да имате уеб сайт, който може да бъде изработен до 10 работни дни. Сайт, в който един или няколко човека да въвеждат информация, без да е необходимо да имат специални познания. Сайт, който ще бъде подреден по Ваше желание и ще се индексира от всички търсачки, като Google, Yahoo, Bing и др.